top of page
DSC_8551_edited_bigger.jpg

Hallo! Ik ben Alex.

Hallo! Ik ben Alex Kiss en ik woon in Brummen met mijn vrouw en kinderen.  De Luisterij, mijn praktijk voor psychosociale coaching, is daar ook.

De Luisterij is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar betekenis. De eerste tien jaar van mijn werkzame leven probeerde ik veel dingen uit, maar ik voelde me nergens helemaal thuis. Eerst dacht ik dat het kwam omdat ik het gewoon niet goed deed als werknemer. In 2012 begon ik daarom voor mezelf. Eerst in de journalistiek, daarna als onderzoeker/redacteur voor stichtingen die zich met het soefisme bezighouden.

Mijn werk als ZZP'er was vervolgens wel érg zelfstandig: in m'n eentje, in m'n hoofd en achter m'n laptop. Er waren wel een paar opdrachtgevers met wie ik graag uitwisselde, maar toch miste ik de verbinding met de mensen om me heen. Toen kwam ik halverwege 2021 deze film tegen. En ineens wist ik het zeker: het roer moest om. Ik meldde me direct aan bij het opleidingsinstituut van Gabor Maté, en zo startte ik mijn omscholing tot psychosociaal hulpverlener en coach.

In die rol combineer ik nu een groot aantal persoonlijke en professionele kwaliteiten. Aan mijn master diploma filosofie heb ik een heel flexibel voorstellingsvermogen en scherpe analytische vaardigheden overgehouden. Als journalist ben ik geoefend in het stellen van de juiste vragen. En op grond van mijn verdieping in het soefisme weet ik de weg naar binnen makkelijk te vinden. Compassionate Inquiry®, de psychotherapeutische benadering die ik bij voorkeur gebruik bij mijn gesprekken, maakt gebruik van al die kwaliteiten, en stelt bovendien mijn cliënten in staat hele concrete resultaten te bereiken.

Ben je eraan toe je eigen geluid te laten klinken op een plek waar je écht gehoord wordt? Wees dan van harte welkom bij De Luisterij. Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,

Alex Kiss

bottom of page