top of page

Aanbod en tarieven

Er is momenteel een korte wachtlijst van twee tot drie weken.

Psychosociale Counselling bij De Luisterij kost €85 per online sessie, en €95 per sessie op het bezoekadres. De richttijd van een sessie is 45 minuten, de maximale uitloop is 15 minuten.

Facturatie vindt standaard achteraf plaats, per mail op de dag na de behandeldatum en met een betalingstermijn van vijf werkdagen.

Voor iedereen die een kennismakingsgesprek heeft gehad is er een mogelijkheid om een strippenkaart van vijf sessies aan te schaffen. Die kost €382,50 voor online sessies, en €427,50 voor sessies op het bezoekadres. Dat scheelt 10% ten opzichte van het boeken van vijf aparte sessies. Voorwaarde is dat de kosten volledig zijn vooruitbetaald vóórdat de eerste sessie uit de reeks van vijf begint. Ook dient de strippenkaart binnen een half jaar opgebruikt te worden. Daarna vervalt de geldigheid en is er géén restitutie mogelijk voor eventuele niet-gebruikte sessies.
 

Ben je nieuw bij De Luisterij? Wees dan van harte welkom en neem gerust contact op om een kennismakingsgesprek en intake in te plannen. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Behandelsessies worden na het kennismakingsgesprek in onderling overleg ingepland. Online sessies vinden plaats via Zoom. Sessies die niet online plaatsvinden, vinden plaats in de therapieruimte bij het Ohana Well Being Center. Het adres daarvan is Zutphensestraat 177G te Brummen.

Eenmaal gemaakte afspraken  kunnen tot 24 uur vóór aanvang van het behandelmoment kosteloos worden verplaatst of afgezegd. Meld je je later af, of verschijn je niet op een gemaakte afspraak, dan wordt deze in z'n geheel in rekening gebracht. Dit geldt voor zowel de afspraken in de therapieruimte als de online afspraken.

De complementaire zorg die ik verleen valt niet onder het basispakket en wordt niet door zorgverzekeraars vergoed.

 

Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

route ohana 2.jpg
bottom of page